top of page
 • Mennyire szabható személyre egy Vendégkönyv?
  Az oldalon rengeteg színű és mintázatú borítóból választhatsz. Erre kérésednek megfelelően nyomjuk rá az egyedi feliratot, ami tapasztalataink szerint általában Név, Dátum, esetleg helyszín, illetve idézet. Ezen felül tudsz kérni feliratozást a könyv gerincére is.
 • Egyedi logót, képet, ikont szeretnék a borítóra, ez megoldható?"
  A vendégkönyvek analóg nyomásban készülnek, vagyis nem digitálisan nyomjuk rá a kívánt feliratot. Ez azt jelenti, hogy csak meghatározott betűkészlettel és klisékkel dolgozunk. Emiatt egyedi logót, és egyéb ábrát sajnos nem tudunk teljesíteni. Amennyiben cégeknek nagyobb darabszámban lenne szükség egy logó nyomatának elkészítéséhez, vállaljuk a klisé legyártását, ilyet esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
 • Az esküvőnkön fotóautomata/polaroid képek lesznek a vendégek számára. Be lehet ragasztani őket a vendégkönyvbe?
  Természetesen rátok is gondoltunk! Minden vendégkönyvünk elkészíthető fotókönyvnek is, amit az áruházban tudsz jelezni. A különbség a szokványos vendégkönyv és a fotókönyv között, hogy egy megerősített támasztékot teszünk a gerincbe, így a könyv a képekkel együtt sem válik tú vastaggá, és szépen becsukható lesz. Ezen felül minden fotókönyv belső lapjának csak a fele vonalas, így az üres helyre ragaszthatóak a képek.
 • Milyen a vendégkönyv belseje?
  A vendégkönyvek mindegyik belső lapja szintén személyre szabott, ide fejlécbe a borítóra megadott nevek és évszám szokott kerülni, ezen kívül pedig vonalazottak. Amennyiben fotókönyvet rendelsz, úgy csak a lapok fele vonalas, hogy az üres helyre kerülhessenek a képek.
 • Mikor rendeljem meg a Vendégkönyvet?
  Tapasztalataink szerint két féle menyasszony van: aki 15 hónappal korábban rendel vendégkönyvet, és aki a szombati esküvőt megelőző csütörtökön. :) Ne aggódj, ha te az utóbbi vagy, minden rendelésnél figyelembe vesszük a kért dátumot és villámgyorsan cselekszünk. A technológiából adódóan a gyártás gyorsan elkészül, GLS futárszolgálattal pedig 1 munkanapos szállítással tudjuk vállalni a rendeléseket.
 • Milyen méretű a Vendégkönyv?
  Minden vendégkönyvünk A/4 méretű, ettől eltérő nagyságú könyvet sajnos nem tudunk készíteni.
 • Mi az az Egyedi Könyv?
  Amennyiben nem vendégkönyvet szeretnél rendelni, hanem bármilyen más célból szükséged lenne egy összekötött könyvre pl. Vendéglista, pályázat, határidőnapló, születésnapi emlékkönyv stb, azt is szívesen vállalunk, ehhez kérj egyedi ajánlatot!
bottom of page